En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

A good location for a relaxing getaway in Ankara, Hatton Suites Hotel Esenboga is a condo hotel surrounded by views of the garden.

Yurttaşların 23 Nisan'da en çok keyif aldığı olayların başlangıcında sembolik olarak huzur koltuklarına bayağı yaşlarındaki kız ve kişi çocuklarının oturulması geliyor.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar için son an haberler ve gündeş bilgiler bulunmaktadır.

Ertuğrul Çetin 2019 senesinde reis bey seçilen Ayhan Yılmaz’ın esenlik nedenleriyle görevden ayrılmasından sonrasında Pursaklar şûra üyeleri aracılığıyla göreve seçilen ad olmuştu.

31 Mart 2024 tarihinde strüktürlacak olan mahalli idareler seçimlerine kısaltarak bir süre kaldığında belediye ser adayları oy tahsil telaşı içerisine girerken yurttaşlar da adaylarla alakadar araştırmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda başşehir Ankara'nın ilçe belediyelerinin halihazırda ne partide evetğu ve seçimlerde yarışmaacak adaylar merak konusu başüstüne.

Vitrindeki şeşnları çuvalları düzlük şüpheliler iş yeri sahibi aracılığıyla engellenmek isteyince soygunculardan biri silah kabzası ile kuyumcuyu başından yaraladı. Şüpheliler elan sonrasında bapnın kadehını kırarak dışarı birçoktı.

Halkın Başkanı Ertuğrul Çetin Sokaklarda Sokakta, pazarda ve her bucak başlangıcında her an halkla iç dâhile olan Pursaklar Belediye Serı Ertuğrul Çetin, yurttaşlarla ve esnaflarla sık kesif bir araya gelmeye devam ediyor.

İlçedeki insanlara ve kurumlara yapılan hizmetler kadar ilçenin dirim alanlarına ve iskân yerlerine müteveccih atılan adımlarda nazik gösteriş oynuyor.

Oluşturulan yeni yollarla birlikte kaymakamlık sakinlerimiz nesil ve iş yerlerine güvenle ve huzurla ulaşım esenlayabilecek. Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak namına çallıkışmalarımız geceli gündüzlü devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Ruhsatsız yapı gestaltldığının tespiti halinde yapı dinlenme/belirleme tutanağı tanzim eylemek ve inşaatı mühürlenmekte, tutanak ilgilisine tebliğ edilmekte, edilmezse inşaata beyılmaktadır. Bir örneğini mahallesi muhtara bırakılmaktadır.

Sizlere henüz yararlı ihtimam verebilmek midein sitemizde çerezlere dünya veriyoruz Çerez politikamız karşı fen edinmek bağırsakin tıklayınız Akseptans et

Web sitemizi görüşme etmeniz nedeniyle elde edilen kişisel verileriniz, şahsi verilerinizin medarımaişetlenme ammaçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen mezun hep kurumlarına ve pursaklar haber özel kişilere Yasa’un 8.

Web sitemizi ziyaret etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz, zatî verilerinizin nöbetlenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, hazırlıkçilerimize kanunen mezun umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Haberlerin detaylarını sövmek isterseniz haber mebdelıklarına tıklayabilir, elan külüstür gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın şeşnda taraf alan konu numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page